Professionele en Betrouwbare ALS Zorg in Nederland

Bij CareMatch begrijpen we dat het vinden van de juiste zorgverlener voor ALS-zorg een grote uitdaging kan zijn. Wanneer je te maken hebt met deze complexe en progressieve neurologische aandoening, is het essentieel om samen te werken met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning. Zo bieden wij professionele en betrouwbare ALS Zorg in Nederland.

Bij CareMatch hebben we ons gespecialiseerd in het matchen van cliënten met de best passende zorgverleners op het gebied van ALS. We hebben een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde professionals die bekend zijn met de specifieke behoeften en uitdagingen van mensen met ALS.

Met onze persoonlijke aanpak, grondige screening en zorgvuldig geselecteerde professionals streven we ernaar om cliënten de best mogelijke zorgervaring te bieden. Of je nu als team van een zorgorganisatie zoekt naar specialistische versterking, zelf langer thuis wilt blijven wonen, 24/7 intensieve verzorging nodig hebt of op zoek bent naar begeleiding bij dagelijkse activiteiten. Wij hebben de juiste zorgverlener.

Wil je eerst meer lezen over ALS in het algemeen. Kijk dan op de site van Stichting ALS Nederland.

Kom vandaag nog in actie!

Bij CareMatch begrijpen we dat ALS-zorg snel nodig kan zijn en dat beslissingen niet altijd makkelijk zijn. Daarom staan wij paraat om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Ons team bestaat uit empathische professionals met expertise op het gebied van ALS-zorg die graag al je vragen beantwoorden en je begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jou, je geliefde of jouw zorgteam.

Wat biedt CareMatch aan?

Bij CareMatch begrijpen we dat elke persoon en situatie uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten op maat aan om tegemoet te komen aan de individuele wensen en behoeften van cliënten met ALS. Onze zorgverleners kunnen helpen bij:

 1. Dagelijkse persoonlijke verzorging:
  Onze zorgverleners kunnen assisteren bij het wassen, aankleden, eten en andere dagelijkse activiteiten. Ze staan klaar om ondersteuning te bieden waar nodig, met respect voor de privacy en autonomie van de cliënt.

 2. Medische zorg:
  Onze gespecialiseerde verpleegkundigen hebben ervaring in het beheren van complexe medische behoeften zoals ademhalingsondersteuning, sondevoeding en medicatiebeheer. Zij werken nauw samen met de behandelend arts of wijkverpleegkundige om ervoor te zorgen dat je de juiste medische ondersteuning krijgt.

 3. Mobiliteitshulp:
  Als ALS leidt tot fysieke beperkingen of verlies van mobiliteit, kunnen onze zorgverleners helpen bij transfers, gebruik van hulpmiddelen en het uitvoeren van oefeningen om spierstijfheid te verminderen.

 4. Emotionele ondersteuning:
  Het omgaan met een degeneratieve aandoening als ALS kan emotioneel uitdagend zijn voor zowel cliënten als hun naasten. Onze zorgverleners bieden niet alleen praktische hulp, maar fungeren ook als betrokken luisteraars en vertrouwenspersonen.

Op deze wijze bieden wij patiënten met ALS professionele en betrouwbare zorg in Nederland.

Onze uitgangspunten

Zorg op maat

Wij zijn goed op de hoogte van de uitdagingen in het gecompliceerde zorglandschap van Nederland. Wij denken altijd mee om tot de beste oplossing voor de client te komen, ook als deze niet bij CareMatch ligt.

Bekende gezichten

Elke aanvraag krijgt een team van vaste zorgverleners. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk verschillende gezichten over de vloer komen.

Persoonlijke benadering

Wij werken altijd vanuit een persoonlijke benadering. De meeste van onze matchers komen zelf uit de zorg en begrijpen de situaties van cliënten.

Betrokken matchers

Onze matchers staan altijd klaar om mee te denken of op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor jullie probleem.

Ervaren zorgverleners

Al onze zorgverleners zien wij persoonlijk bij ons op kantoor voor een persoonlijke kennismaking en intake.

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!