Samenwerken voor optimale zorg

Samen met onze geweldige partners

Bij carematch werken we elke dag aan het verbeteren van de zorg, samen met onze geweldige partners. We geloven dat goede samenwerking cruciaal is om optimale zorg te kunnen bieden.

Onze missie is om de perfecte match te maken tussen mensen die zorg nodig hebben en de bedrijven die deze zorg kunnen bieden. In deze snel veranderende wereld is het essentieel dat we samenwerken om de beste resultaten te behalen. Alleen door verbinding te maken en kennis uit te wisselen, kunnen we ervoor zorgen dat elke persoon de zorg krijgt die hij of zij verdient.

Daarom streven we continu naar het aangaan van sterke relaties met andere bedrijven in de zorgsector. 

Laten we samenwerken!

Ben je geïnteresseerd in het aangaan van een samenwerking met Carematch? Neem dan contact met ons op! We staan altijd open voor nieuwe partners die dezelfde waarden delen als wij en streven naar excellentie in de zorgsector.

Samen kunnen we groeien, leren en innoveren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Join us on this journey and let’s make the best care matches together!

VPTZ

Bij CareMatch vinden we het niet meer dan normaal om ook een sociaal maatschappelijke bijdrage te leveren. Daarom willen we de inzet van vrijwilligers in de palliatieve terminale zorg ook mogelijk maken en ondersteunen. Thuis, in hospices en in zorginstellingen.

Dit doen we via samenwerkingsafspraken met VPTZ-organisaties in het land. Daarnaast is een van onze medewerkers ook bestuurslid bij een van de VPTZ organisaties, Leendert Vriel.

Op deze manier dragen wij er belangeloos aan bij dat mensen in de laatste levensfase met hun naasten deze periode ‘zo goed mogelijk’ kunnen doorleven.

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!