De oplossing bij tijdelijk personeelstekort

MATCHT

Zorg zoals zorg bedoeld is

Het oplossen van een personeelstekort is een uitdaging waar wij jullie graag bij ondersteunen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jullie personeelsplanning in evenwicht te houden

CareMatch voorziet zorgorganisaties van zelfstandige zorgverleners. Niet zomaar zorgverleners, maar gekwalificeerde professionals die jouw organisatie ondersteunen bij het leveren van 

  • blokzorg,
  • nachtzorg,
  • 24-uurszorg,
  • wijkroutes,
  • intramurale zorg (hospices etc.),
  • ALS zorg,
  • inzet voor (privé)klinieken,
  • etc.

Vele zorgorganisaties zijn verrast door onze tarieven! Informeer gerust. Wij plannen door heel Nederland en hebben meer dan 15 jaar ervaring.

Als zorgorganisatie wil je de beste zorg verlenen. Dat kan alleen met de beste professionals op het juiste moment op de juiste plaats. CareMatch voorziet daarin. Niet alleen hebben wij een uitgebreid bestand met zorgverleners uit heel Nederland, we hebben ze ook allemaal persoonlijk gesproken. Alle zorgverleners zijn gescreend en gekwalificeerd én hebben zich beschikbaar gesteld voor specifiek jouw opdracht. 

Deze zorgverleners verlenen de zorg die het dichtst bij hun hart ligt. En dat is onvoorstelbaar waardevol voor een cliënt. Zo is zorg toch bedoeld? 

Heb je een vraag of wil je meer info? Vul dan het formulier in op deze pagina of bel met 074 – 376 7222.


MATCHT

Ervaring en vakkunde

Wij hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid bestand van ervaren en vakkundige zelfstandige zorgverleners (zzp’ers). Deze zzp’ers kunnen op flexibele wijze worden ingezet en hanteren marktconforme tarieven.

Bovendien hebben wij alle zzp’ers persoonlijk ontmoet en gescreend. Zij delen dezelfde waarden als wij, namelijk Kwaliteit, aandacht, een persoonlijke benadering, respect en flexibiliteit.

FACILITEERT

Snel & efficient

Wij maken gebruik van onze eigen innovatieve software-applicatie om opdrachtgevers en ZZP’ers op een efficiënte en effectieve manier met elkaar in contact te brengen. Wij zijn bij uitstek gespecialiseerd in het regelen van extra capaciteit op zeer korte termijn.

Onze zeer bekwame planners staan klaar om hierbij te ondersteunen, waarbij zij zich bezighouden met het vinden van de perfecte match en het zorgvuldig inplannen van benodigde zorg. Het tot stand brengen van deze match gebeurt nooit zonder persoonlijk contact, zowel met de opdrachtgever als met de ZZP’er.

ONDERSTEUNT

Van koppeling tot telefoon

Ons professionele online planning- en facturatiesysteem staat centraal in onze werkwijze. Het is mogelijk om dit systeem te koppelen aan jullie planningsysteem, waardoor zorgaanvragen en openstaande diensten gemakkelijk en snel kunnen worden ingediend.

Zodra de zorgvraag binnenkomt, ontvangen onze matchers deze direct en gaan zij onmiddellijk aan de slag om een geschikte oplossing te vinden.

Indien jullie planningssysteem (nog) niet gekoppeld is, bestaat ook de mogelijkheid om de zorgaanvraag in ons portaal in te voeren. Of een andere optie is het versturen van de aanvraag via e-mail of telefonisch doorgeven. Jullie bepalen wat het meest comfortabel is!

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het inrichten van de facturen. Zodat facturen moeiteloos ingelezen kunnen worden in jullie eigen betalingssysteem.

WERKT SAMEN

Samenwerking VPTZ

VPTZ: vrijwilligers voor palliatieve terminale zorg
Bij CareMatch vinden we het heel normaal om een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren. Daarom willen we ook de inzet van vrijwilligers in de palliatieve terminale zorg faciliteren en ondersteunen, zowel thuis, in hospices als in zorginstellingen.

Dit doen we via samenwerkingsafspraken met VPTZ-organisaties. Op deze manier dragen wij belangeloos bij aan het creëren van een waardevolle levensfase voor mensen in hun laatste periode, samen met hun dierbaren.

Waarom kies je voor CareMatch?

Zorgverleners en opdrachten door heel NL
Gekwalificeerde ZZP'ers
Betaal alleen bij geleverde zorg
Dezelfde dag nog een ZZP'er
Vervanging bij ziekte en uitval

Geliefd bij meerdere zorginstellingen

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!