De partner voor de flexibele schil

Ondersteunt

Samenwerken werkt beter

Zorgorganisaties waar wij intensief mee samenwerken, ondersteunen wij met verschillende diensten. Zodoende kan een zorgorganisatie de selectie, matching en inzet van de flexibele schil met vertrouwen overlaten aan CareMatch. 

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Carematch of heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de beste oplossingen te vinden voor jouw zorgorganisatie.

Laten we samen werken aan een betere toekomst voor de zorgbranche!

Toegang via ons portaal

API's en/of koppelingen

Met onze speciale software bieden we ook enkele API’s waarmee nieuwe zorgaanvragen en/of diensten kunnen worden ingediend.

Als het ECD/Planningsysteem/Roosterpakket van jullie gekoppeld is, kunnen aanvragen rechtstreeks bij ons worden ingediend. Hierdoor hoeft de aanvrager alleen nog maar de zorginhoudelijke informatie door te geven, terwijl alle belangrijke en noodzakelijke gegevens direct worden overgenomen uit het ECD/Planningsysteem/Roosterpakket.

Bovendien kan er met behulp van deze API’s een overzicht van elke zorgaanvraag worden opgevraagd, zodat de actuele planning rechtstreeks aan de relevante zorgaanbieders kan worden getoond.

De grootste opdrachtgevers van CareMatch maken al vele jaren succesvol gebruik van deze API-koppelingen.

Management informatie

Naast het portaal kunnen wij uitgebreide management rapportages aan jullie organisatie bieden, zodat jullie zelf controles kunnen uitvoeren waar gewenst.

Denk hierbij o.a. aan:

  • Ingezette zelfstandige zorgverleners
  • Aantal zorgverleners per kostenplaats
  • Gefactureerde zorg per kostenplaats
  • Aantal zorgverleners per zorgniveau
  • Aantal vervulde diensten
  • Totaal aantal ingezette zorgverleners

Overeenkomsten

Het inzetten van zorgverleners gaat gepaard met het verzorgen van enkele overeenkomsten.

CareMatch gebruikt hierbij overeenkomsten zoals deze door vanuit de NBBU als model zijn gecontroleerd door de belastingdienst.

Effectieve administratie

Via ons portaal bieden wij uitgebreide ondersteuning aan zorgorganisaties bij het efficiënt verwerken van alle administratieve taken die gepaard gaan met het inzetten van onafhankelijke zorgverleners.

Hierbij kan er gedacht worden aan diverse functionaliteiten zoals:

  • Het genereren van geavanceerde importbestanden voor de boekhouding, waardoor jullie tijd en moeite besparen.
  • Het verkrijgen van overzichtelijke rapportages om de ontvangen facturen nauwkeurig te kunnen controleren en te analyseren.
  • Het vlot genereren van gestructureerde importbestanden voor het cliëntenadministratiesysteem, zodat jullie de zorg kunnen factureren bij verzekeraar of zorgkantoor.
  • Het gemakkelijk opvragen van gedetailleerde en heldere rapportages omtrent de ingezette zorgverleners voor een duidelijk inzicht in de gefactureerde zorg.

Planning van eigen flexpool

Vaak hebben zorgorganisaties een eigen groep van flexibele zorgverleners in dienst die op verschillende afdelingen of teams kunnen worden ingezet.

Bij CareMatch kunnen we ook de planning van deze interne flexpool verzorgen. Natuurlijk krijgen zij altijd de voorkeur wanneer er een dienst moet worden vervuld.

Op deze manier wordt een openstaande vraag direct beantwoord, zonder dat er eerst intern gepland moet worden en vervolgens CareMatch als extern bureau opnieuw betrokken moet worden.

Waarom kies je voor CareMatch?

Zorgverleners en opdrachten door heel NL
Gekwalificeerde ZZP'ers
Betaal alleen bij geleverde zorg
Dezelfde dag nog een ZZP'er
Vervanging bij ziekte en uitval

Geliefd bij meerdere zorginstellingen


Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!