Ons DNA? Liefde en aandacht voor de zorg.

Ontstaan uit liefde voor de zorg

CareMatch ontstond in 2007, vanuit de overtuiging van oprichters Harry Kamp en Margo Bragonje, dat zorgverlening kwalitatief beter en efficiënter kan. Hun zorghart sprak en CareMatch zag het licht.

Vriendschap is het fundament waar ons bedrijf op rust.

“Nooit aan beginnen!’, is een waarschuwing die nogal eens klinkt wanneer het gaat over ondernemen met vrienden.

Toch weerhield het ons er niet van om samen CareMatch te starten. En al snel ervaarden wij de synergie die ontstond: als goede vrienden hebben wij aan een half woord genoeg, verloopt de communicatie vlot en soepel en vullen wij elkaar feilloos aan. Belangrijke waarden als vertrouwen, weten wat je aan elkaar hebt en elkaars sterke en zwakke punten kennen, blijkt nog dagelijks een goed fundament voor ons bedrijf te zijn.

Harry was langere tijd werkzaam in verschillende managementposities bij zorgorganisaties in Twente. Als verpleegkundige werkte hij daarvoor jarenlang ‘aan het bed’. Margo was daarentegen ruim 25 jaar actief in de zakelijke dienstverlening, binnen de wereld van commerciële arbeidsbemiddeling en werving & selectie. Deze bundeling van krachten, vanuit uiteenlopende achtergronden en een flinke dosis kennis en ervaring, was voor ons de ideale mix, om samen in januari 2007 van start te gaan met CareMatch. Met een heel duidelijk doel: Nederland laten zien dat de zorg goedkoper kan door logistieke processen vergaand te automatiseren. Op deze manier bereiken wij dat de zorgkosten ook daadwerkelijk naar de cliënt gaan en zo min mogelijk naar de overhead er omheen!

Inmiddels zijn we ruim 14 jaar verder en staat er dagelijks een team van 10 planners klaar om de grote stroom aan zorgvragen -die dagelijks vanuit heel Nederland binnenkomen – in goede & snelle banen te leiden. En de cliënt, die staat nog steeds centraal en mag rekenen op maatschappelijk verantwoord maatwerk!!

Harry Kamp & Margo Bragonje

Ons team stelt zich voor

Bennie

Software ontwikkelaar

Cindy

Matcher

Danieck

Matcher

Harry

Directeur

Jacqueline

Interieurverzorgster

Joyce

Teamleider Matchers & Relatiebeheerder

Kim

Matcher & Facturatie ondersteuning

Lynn

Matcher & ALS / PGB Ondersteuning

Margo-Website_e09c5849d7e23404118a4e67376e6ed2
Margo

Directeur

Marinke

Matcher & Wijkroutes

Miriam

Matcher & ALS / PGB Ondersteuning

Nick

Informatie adviseur

Nicolette2
Nicolette

Matcher & Facturatie ondersteuning

Sophie

Relatiebeheerder & Matcher

Pip

Ontspanningsmanager

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!