Ondersteuning voor jou en je naaste

Bij CareMatch begrijpen we hoe belangrijk het is om de zorg voor jouw naaste vol te kunnen houden, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen welzijn. Daarom bieden wij respijtzorg aan; een oplossing die ervoor zorgt dat jij als mantelzorger tijdelijk even tot rust kunt komen, terwijl de nodige zorg en ondersteuning aan je naaste wordt geboden.

Respijtzorg: Wat houdt het in?

Respijtzorg is een vorm van professionele zorgverlening die bedoeld is om mantelzorgers te ontlasten. Het kan zijn dat je als mantelzorger behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf, of dat er omstandigheden zijn waardoor het uitoefenen van de dagelijkse zorgtaken tijdelijk niet mogelijk is. In deze situaties biedt respijtzorg uitkomst.

Verlang jij naar een adempauze?

Als mantelzorger sta je altijd klaar voor je naaste. Je bent dag en nacht beschikbaar, vaak zonder voldoende tijd voor jezelf. Dit kan resulteren in overbelasting, stress en een verminderde kwaliteit van leven.

Bij CareMatch begrijpen we dat als geen ander. Daarom streven wij ernaar om de beste zorgoplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften en wensen. Ons team van ervaren zorgprofessionals ondersteunt je graag in deze uitdagende periode.

Of het nu gaat om een kortdurende adempauze of een langere periode van ontlasting; wij staan altijd voor je klaar. Onze respijtzorgteams zijn zorgvuldig samengesteld en hebben ruime ervaring in het verlenen van passende ondersteuning aan jouw naaste.

Respijtzorg: Laat ons jou helpen

Als mantelzorger verdien jij het om af en toe even bij te kunnen tanken, zodat je de zorg voor jouw naaste zo goed mogelijk kunt volhouden. Bij CareMatch geloven we dat goede zorg en ondersteuning hand in hand gaan met persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Of wil je meer informatie over onze respijtzorgdiensten? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons team. Samen bekijken we welke vorm van respijtzorg het beste aansluit bij de behoeften van jou én je naaste.

Wij begrijpen dat het loslaten van de dagelijkse verantwoordelijkheden niet altijd gemakkelijk is. Daarom zorgen wij voor een warme, vertrouwde omgeving waarin jouw naaste zich veilig en geborgen voelt.

Wacht niet langer; geef jezelf de ruimte om ook goed voor jezelf te zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat CareMatch voor jou kan betekenen!

Kom vandaag nog in actie!

Bij CareMatch begrijpen we dat Respijt-zorg snel nodig kan zijn en dat beslissingen niet altijd makkelijk zijn. Daarom staan wij paraat om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Ons team bestaat uit empathische professionals met expertise op het gebied van respijt-zorg die graag al je vragen beantwoorden en je begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jou, je geliefde of jouw zorgteam.

Wat biedt CareMatch aan?

Bij CareMatch begrijpen we dat elke persoon en situatie uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten op maat aan om tegemoet te komen aan de individuele wensen en behoeften van cliënten en mantelzorgers.

 1. Dagelijkse persoonlijke verzorging:
  Onze zorgverleners kunnen assisteren bij het wassen, aankleden, eten en andere dagelijkse activiteiten. Ze staan klaar om ondersteuning te bieden waar nodig, met respect voor de privacy en autonomie van de cliënt.

 2. Medische zorg:
  Onze gespecialiseerde verpleegkundigen hebben ervaring in het beheren van complexe medische behoeften zoals ademhalingsondersteuning, sondevoeding en medicatiebeheer. Zij werken nauw samen met de behandelend arts of wijkverpleegkundige om ervoor te zorgen dat je de juiste medische ondersteuning krijgt.

 3. Mobiliteitshulp:
  Bij verlies van mobiliteit, kunnen onze zorgverleners helpen bij transfers, gebruik van hulpmiddelen en het uitvoeren van oefeningen om spierstijfheid te verminderen.

 4. Emotionele ondersteuning:
  Het omgaan met een partner met een aandoening kan emotioneel uitdagend zijn voor hun naasten. Onze zorgverleners bieden niet alleen praktische hulp, maar fungeren ook als betrokken luisteraars en vertrouwenspersonen.

Onze uitgangspunten

Zorg op maat

Wij zijn goed op de hoogte van de uitdagingen in het gecompliceerde zorglandschap van Nederland. Wij denken altijd mee om tot de beste oplossing voor de client te komen, ook als deze niet bij CareMatch ligt.

Bekende gezichten

Elke aanvraag krijgt een team van vaste zorgverleners. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk verschillende gezichten over de vloer komen.

Persoonlijke benadering

Wij werken altijd vanuit een persoonlijke benadering. De meeste van onze matchers komen zelf uit de zorg en begrijpen de situaties van cliënten.

Betrokken matchers

Onze matchers staan altijd klaar om mee te denken of op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor jullie probleem.

Ervaren zorgverleners

Al onze zorgverleners zien wij persoonlijk bij ons op kantoor voor een persoonlijke kennismaking en intake.

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!