Met zorg gefaciliteerde zorg

Heb jij een hart voor de zorg?

Ben jij ZZP’er? En wil jij graag zorg verlenen? Dan is CareMatch jouw ideale partner! Met een breed en gevarieerd aanbod van opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd wel een leuke opdracht voor jou bij. Wij plannen o.a. nachtzorg, 24uurszorg, blokzorg, wijkroutes, intramurale zorg, ALS Zorg etc.

(Thuis)zorgorganisatie? Bekijk hier alle info als je op zoek bent naar zorgprofessionals. Informeer gerust naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Vele organisaties zijn verrast door onze tarieven.

MATCHT

Snel, efficiënt & overzichtelijk

Als professional met hart voor de zorg, wil je graag zorg leveren zonder administratieve rompslomp en onzekerheden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen wij niet alleen voor opdrachten voor jou, maar we faciliteren je ook bij je administratie. In ons efficiënte en overzichtelijke systeem, controleer je jouw gewerkte diensten en wij maken jouw factuur op. Vervolgens vindt de betaling plaats door de zorgorganisatie waar jij voor gewerkt hebt. Klaar in een paar klikken!

Waarom kies je als ZZP'er voor CareMatch?

Flexibele werktijden
Ondersteuning bij administratie
Innovatie organisatie
Bepaal zelf je vrije dagen en vakanties
Meerdere opdrachtgevers

Geliefd bij veel ZZP'ers in de zorg

De samenwerking is prettig en waardevol. De zorgvuldigheid die centraal staat in alle facetten van hun werk ervaar ik als bijzonder ondersteunend en stimulerend. Mede hierdoor kan ik er op volledig eigen wijze voor de medemens zijn.

Ineke Lohman
ZZP'er in de zorg

CareMatch zorgt er steeds voor dat ik de zorg mag verlenen die het beste bij me past, de terminale zorg. Deze opdrachten zijn mooi en intiem en zorgen voor mij als verpleegkundige voor afwisseling. Fijn contact en een zeer prettige samenwerking!

Martine van Tiem
ZZP'er in de zorg

CareMatch vindt altijd de perfecte match voor mij, hoe vreemd mensen dit soms vinden and I love it!

Meryth Guds
ZZP'er in de zorg

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!