Werken bij CareMatch

Maak het verschil voor zorgverleners!

Bij CareMatch kan jij het verschil maken. Elke dag komen er vele verzoeken binnen van verpleegkundigen en zorginstellingen die tijdelijke versterking voor hun team nodig hebben.

Met ons grote bestand van flexibele zorgverleners voorzien wij snel in een oplossing voor deze vragen.

 

 

Actuele vacatures:

Maak alvast kennis met ...

Nicolette

Onze medewerkster van (zo ongeveer) het eerste uur. Al ruim 10 jaar onze rots in de branding. Weet van alle facturen van de hoed en de rand. Hebben zorgverleners of zorgorganisaties een vraag over een factuur, dan gaat Nicolette hier direct mee aan de slag.

Joyce

Als teamleider zorgt Joyce voor het aansturen en motiveren van ons team. Zij zorgt voor het behalen van onze (persoonlijke) doelen en dat het werk op een efficiënte, effectieve maar ook prettige manier wordt uitgevoerd.

Daarnaast zorgt zij voor het onderhouden en uitbouwen van onze klantrelaties. Zo zorgt Joyce ervoor dat klanten tevreden zijn met onze dienstverlening

Kernwaarden

Liefde voor zorg

CareMatch is opgericht door zorgprofessionals met een hart voor de zorg. Wij willen de zorgsector ondersteunen door vraag en aanbod van zorgverleners en opdrachtgevers op een efficiënte en effectieve manier bij elkaar te brengen.

Kwaliteit

CareMatch streeft naar de hoogste kwaliteit van zorg. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde zorgverleners. Tevens besteden wij aandacht aan het persoonlijk evalueren van opdrachten.

Efficiëntie

CareMatch maakt gebruik van een unieke combinatie van slimme software en persoonlijk contact om vraag en aanbod van zorgverleners en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Alleen dat automatiseren wat nodig is. Dat maakt het proces efficiënter en effectiever.

Persoonlijk

CareMatch onderkent dat iedereen een uniek mens is. Dit kenmerkt zich door een informele en open cultuur, waarin iedereen gelijk is en er ruimte is voor eigen inbreng en groei.

Sfeerbeelden

Kasteel Twickel
Een kasteel? Jazeker. Pak tijdens je lunch in een korte wandelroute gerust even onze trots van de omgeving mee.
Samen de beste match
Met elkaar realiseren we de beste match voor cliënten, zorgorganisaties en zorgverleners.
Ons kantoor
Je komt bij ons aan het werk in een rustig, licht en overzichtelijk kantoor. Geen gegalm en ook geen grijze betonnen muren.
Pip, de motivator
Laat je werkdagen goed beginnen met onze motivator Pip.
Eigen regie
Je krijgt de mogelijkheid om zelf (extra) invulling te geven aan je taken, zodat het werk voor jou zo goed mogelijk gaat passen.
Vorige slide
Volgende slide

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!