Inzet voor cliënten

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een zorgverlener die jullie naar jullie wensen kan ondersteunen? Lopen jullie vast bij bestaande grote zorgorganisaties die de door jullie gewenste zorg niet (langer) kan leveren? Dan denken wij graag met jullie mee naar een passende oplossing!

CareMatch biedt zorg op maat, bij u thuis of voor uw naasten, met diensten met een minimale duur van vier uur.
Dit bieden wij met het matchen van een klein team van gediplomeerde zelfstandige zorgverleners.

Zorg aanvragen

Heb je al duidelijk onder welke voorwaarden jij zorg wilt aanvragen? Vraag dan zorg aan via ons formulier.

De voordelen op een rij

Persoonlijke zorg op maat

Met PGB en/of particuliere zorg heb je zelf controle over jouw zorgtraject. Je kan zelf jouw zorgverleners kiezen op basis van hun expertise, ervaring en persoonlijkheid. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging of verpleging. Met PGB/Particuliere zorg bent je in staat om zelf een team van professionals samen te stellen dat volledig aan jouw behoeften voldoet. Dit betekent dat je de zorg en ondersteuning ontvangt die écht bij je past.

CareMatch help je graag verder met het vormen van een team van zorgverleners.

Flexibiliteit en maatwerk

Geen mens is hetzelfde, en daarom biedt PGB/Particuliere zorg je de mogelijkheid om maatwerkoplossingen te creëren die perfect passen bij jouw unieke situatie. Of je nu behoefte hebt aan intensieve zorg gedurende de hele dag of af en toe ondersteuning nodig hebt, met PGB/Particuliere zorg bepaal je zelf hoeveel en welke zorg je ontvangt.

Zo kan je zelf je eigen schema maken, zonder de beperkingen van vaste schema’s en standaardzorg.

Vertrouwde gezichten

Wij begrijpen dat het opbouwen van een vertrouwensband met zorgverleners essentieel is voor je gemoedsrust en welzijn.

Met PGB/Particuliere zorg kan je rekenen op consistente zorg van professionele hulpverleners die jouw door en door leren kennen.

Door regelmatig contact en een persoonlijke benadering ontstaat er een band gebaseerd op vertrouwen en begrip.
Je hoeft niet steeds opnieuw je verhaal te vertellen; je zorgverleners weten precies wat je nodig hebt en kunnen direct inspelen op jouw behoeften. Dit brengt rust en stabiliteit.

Procedure matching particuliere zorg

1. Oriënteer

Bekijk de mogelijkheden op onze site betreft PGB of Particuliere zorg of bel met
074 - 376 7222 en vraag naar de mogelijkheden bij onze matchers

2. Vraag aan

Vul het aanvraagformulier in met je wensen en behoeften. Onze matchers gaan vervolgens direct aan de slag met de aanvraag en op zoek naar de best passende zorgverleners. Uiteraard zullen ze ook nog persoonlijk contact met je opnemen.

3. Voorstel team

Wij stellen de gevonden zorgverleners bij je voor. En hierna volgt een persoonlijke/telefonische kennismaking tussen jou en de betreffende zorverlener(s). zodat jullie kunnen kijken of het met hen ook goed klikt. Is dat niet het geval, zoeken wij verder.

4. Verzorgen overeenkomsten

Zijn jullie akkoord met de voorgestelde zorgverleners? Dan zorgen wij voor het opstellen van een overeenkomst. Ook kunnen wij ondersteunen bij het opstellen van de zorgovereenkomsten met de zzp'ers. Daarnaast vervullen wij, in het geval van PGB, een adviserende rol en kunnen we naar de juiste partijen verwijzen.

5. Zorg en facturatie

Onze matchers dragen zorg voor de continuering van uw planning en plannen diensten op maat. Daarnaast zorgen wij dat je op tijd de juiste factuur ontvangt van de zorgverlener(s).

6. Navraag en evaluatie

De matchers zullen regelmatig contact met je hebben met betrekking tot de zorg. Om op de hoogte te blijven in hoeverre je nog tevreden bent en/of je verdere wensen hebt.

Mogelijkheden

24 uurszorg

Deze vorm van zorg houdt in dat er minstens 24 uur lang een onafhankelijke zorgverlener bij je thuis is om de benodigde zorg te bieden. Deze zorgverlener ondersteunt op het gebied van fysieke, sociale en psychologische aspecten.

Gedurende de dag wordt er actieve zorg verleend. Tussen 23:00 uur en 7:00 uur kan de zorgverlener in principe slapen, maar met maximaal 3 momenten voor actieve controle.

Er moet een aparte ruimte aanwezig zijn, met een bed en sanitaire voorzieningen, speciaal voor de zorgverlener.

Nachtzorg

Bij deze vorm van zorg biedt de onafhankelijke zorgverlener ondersteuning gedurende de nacht, op fysiek, sociaal en psychologisch gebied. Bovendien waakt de zorgverlener over de cliënt gedurende de nacht en biedt indien nodig gewenste ondersteuning aan.
Er wordt NIET geslapen gedurende de nacht.

Normaal gesproken is de dienst van 23:00 uur tot 07:00 uur, maar hiervan kan natuurlijk worden afgeweken indien nodig.

Dagzorg

In deze vorm van zorg biedt de zorgverlener overdag fysieke, sociale en psychologische ondersteuning aan de cliënt.

De tijden van deze dienst kunnen naar wens worden bepaald, waarbij minimaal 4 aaneengesloten uren worden gereserveerd voor de zorgverlener.

PGB en/of Particuliere zorg

Ben jij op zoek naar zorgverleners die passen bij jouw situatie? CareMatch helpt graag bij het vinden van de juiste zorgverlener!

Met een persoonsgebonden budget (PGB) of zelf als particulier kan jij als cliënt zelf zorg of ondersteuning inkopen. Er zijn echter wel verplichtingen en vaardigheden die hierbij komen kijken.

Wil je volledig zelf jouw oude dag voorziening regelen naar jouw eigen wensen? Of wil je extra zorg inkopen naast wat je al ontvangt vanuit jouw PGB of Zorg in Natura?
CareMatch staat klaar om voor je aan de slag te gaan!

ALS zorg

Bij CareMatch hebben we een uitgebreid scala aan zorgverleners met expertise op het gebied van ALS  (Amyotrofische Laterale Sclerose). Onze betrokkenheid bij de zorg voor ALS strekt zich uit tot het organiseren van congressen en het faciliteren van de samenwerking tussen zorgprofessionals.

Wat betreft ondersteuning bij ALS, zijn wij in staat om te voorzien in diverse vormen van zorg, of het nu gaat om PGB, particuliere hulp of extra assistentie voor zorginstellingen die hiernaar op zoek zijn.

Via een zorgorganisatie (ZIN)

CareMatch voert het merendeel van de matching uit in opdracht van Zorgorganisaties. Deze organisaties hebben contracten afgesloten met zorgverzekeraars en zorgkantoren om dit te realiseren. In de volksmond wordt dit ook wel Zorg In Natura (ZIN) genoemd.

Bij deze aanpak wordt de zorg direct gefactureerd bij de verzekeraar of het zorgkantoor door de betreffende zorgorganisatie. Het voordeel hiervan is dat je als cliënt geen financiële verantwoordelijkheid draagt.

Binnen CareMatch hebben we samenwerkingsovereenkomsten gesloten met diverse gerenommeerde zorgorganisaties.

Ontvang jij al zorg van een bestaande zorgorganisatie, maar heb je interesse in (extra) ondersteuning via CareMatch? Dan kun je jouw (wijk)verpleegkundige vragen om contact met ons op te nemen. Je kunt ook zelf rechtstreeks contact met ons opnemen, zodat we gezamenlijk kunnen bespreken welke mogelijkheden er zijn.

Respijtzorg

Wij begrijpen we hoe belangrijk het is om de zorg voor jouw naaste vol te kunnen houden, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen welzijn.

Als mantelzorger sta je altijd klaar voor je naaste. Je bent dag en nacht beschikbaar, vaak zonder voldoende tijd voor jezelf. Dit kan resulteren in overbelasting, stress en een verminderde kwaliteit van leven.

Daarom bieden wij respijtzorg aan; een oplossing die ervoor zorgt dat jij als mantelzorger tijdelijk even tot rust kunt komen, terwijl de nodige zorg en ondersteuning aan je naaste wordt geboden.

Of het nu gaat om een kortdurende adempauze of een langere periode van ontlasting; wij gaan graag naar de beste oplossing voor je! 

Onze uitgangspunten

Zorg op maat

Wij zijn goed op de hoogte van de uitdagingen in het gecompliceerde zorglandschap van Nederland. Wij denken altijd mee om tot de beste oplossing voor de client te komen, ook als deze niet bij CareMatch ligt.

Bekende gezichten

Elke aanvraag krijgt een team van vaste zorgverleners. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk verschillende gezichten over de vloer komen.

Persoonlijke benadering

Wij werken altijd vanuit een persoonlijke benadering. De meeste van onze matchers komen zelf uit de zorg en begrijpen de situaties van cliënten.

Betrokken matchers

Onze matchers staan altijd klaar om mee te denken of op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor jullie probleem.

Ervaren zorgverleners

Al onze zorgverleners zien wij persoonlijk bij ons op kantoor voor een persoonlijke kennismaking en intake.

Weten wat CareMatch voor jou kan betekenen?

Direct hulp nodig?

Geef  jouw aanvraag nu door en wij nemen vandaag nog contact met je op!